تور، تورهای مسافرتی، تورهای گردشگری

بلاگ کرسی حرف دل من ، تور های مسافرتی به یادماندنی و اطلاعات سفر است

تور، تورهای مسافرتی، تورهای گردشگری

بلاگ کرسی حرف دل من ، تور های مسافرتی به یادماندنی و اطلاعات سفر است

غذاهای محلی مشهد

غذاهای محلی مشهد

مشهد یه شهر توریستی که هر ساله زائران و توریست های زیادی رو برای بازدید از دیدنی های مشهد به خودش جذب میکنه به همین خاطر هم رستوران های درجه یک و با کیفیت زیادی توی این شهر به چشمتون میخوره پس چه خوبه که از غذاهای محلی مشهد هم سرو کنین و طعمشون رو بچشید ....همراه ما باشد تا با این غذاهای محلی آشنا بشین .

http://mashhadtour.info

مشهد، شیشلیک حرف اول را می‌زند و پدرخوانده منو محسوب می‌شود! شیشلیک نوعی کباب مرغوب است که نه فقط در ایران، بلکه در روسیه، مغولستان، لهستان و بخش‌هایی از اروپای مرکزی هم محبوبیت دارد!
شیشلیک اصل از گوشت بره تهیه می‌شود اما با توجه به علایق محلی ممکن است گوشت مورد استفاده متفاوت باشد. شیلیک‌فروشی در مشهد زیاد است اما بهترین شیشلیک ها را می توانید در طرقبه مشهد و شاندیز که از جاذبه های گردشگری مشهد بخورید.
شیشلیک غذای گران قیمتی است و باید بگوییم که این روزها غذای پولدارهاست. چون برای هر پرس آن باید حداقل 20 تا 27 هزار تومان هزینه کنید. بنابراین اگر با جمعیت زیادی به مشهد سفر می کنید، بهتر است قید این غذای پرهزینه را بزنید.

http://mashhadtour.info

شله

از شیشلیک که بگذریم، معروف‌ترین غذای شهر مشهد شله است؛ خوراکی آماده شده از لوبیای سفید، قرمز و چیتی به همراه نخود، بلغور گندم، برنج و گوشت که پس از چند ساعت غل زدن روی اجاق چیزی شبیه حلیم می‌شود.
در واقع شله مشهدی که در مشهد فقط با نام شله شناخته می‌شود، غذایی از خانواده آش ها است. این غذا عموما در پایان مراسم مذهبی، یا سوگواری بین مردم توزیع می‌شود.
البته پیدا کردن غذاهای محلی در شهرها این روزها کار سختی شده، چون حتی در رستوران ها و هتل های مشهد هم منوی غذاها، انتخاب مشتریان را به چلوکباب و جوجه کباب محدود می‌کند. ولی در شهری به این بزرگی برای پیدا کردن شله زیاد هم نباید ناامید بود.

http://mashhadtour.info

دیگچه و چنگال

غذای معروف دیگری که مشهدی های سنتی می پزند، دیگچه است. دیگچه یک نوع شیر برنج است اما با چند تفاوت. برشته و مغز پخت است. کمی سفت تر از شیربرنج و در آن  شکر و شیرینى و زعفران و گلاب و هل استفاده شده است. چه چیزی بهتر از دیگچه برای یک صبحانه یا دسر؟ البته مشهدی ها معمولا دیگچه را در مکان های زیارتی مشهد نذر امام حسن مى کنند.

چنگالی، یک غذای معروف دیگر مشهد است که شاید پخت آن را فقط از قدیمی ها، روستایی ها یا مشهدی های اصیل بتوانید یاد بگیرید. برای پخت این غذا روغن را داغ مى کنند، در آن نان بیات خرد مى کنند و با شکر یا شیره نبات یا نوعى شیرینى دیگر ورز می دهند و مى خورند.

http://mashhadtour.info

برای ثبت نام در تور مشهد با ما تماس بگیرید 43674367

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.